top of page
autisch.webp

NLP-Livsveiledning 
for ungdommer med utfordringer

Ett steg i riktig retning

NLP- livsveiledning og utvikling rettet mot ungdommer fra pubertetsalder til ungvoksen med diagnoser ADHD, ADD, Autisme, Asperger og andre mentale eller emosjonelle utfordringer som opplever ufrivillig skolefravær.

auti boys_edited.jpg

Hva er NLP Livsveiledning

NLP Livsveiledning er en effektiv behandlingsmetode rettet mot å forbedre livskvaliteten gjennom Neuro-Lingvistisk Programmering (NLP). Med denne tilnærmingen kan vi sammen arbeide med å identifisere og overvinne hindringer, styrke selvtillit og skape selvstendighet, mens vi fokuserer på personens interesser og lidenskaper.

Hvordan NLP Livsveiledning kan

skape Endring

54.jpeg

Trinn 1: Den Nåværende Situasjonen

Vi begynner med å utforske den nåværende situasjonen og hva personen ønsker å oppnå i livet. Dette danner grunnlaget for vår NLP-livscoaching.

 

Trinn 2: Aktiviteter Basert på Interesser

Et unikt aspekt ved NLP-livscoaching er at vi fokuserer på personens interesser og lidenskaper. Enten det handler om musikk, sang, gitartimer, gaming eller andre aktiviteter personen liker, bruker vi dette som en kilde til inspirasjon og vekst.

 

Trinn 3: Hindringer, Overbevisninger og Begrensninger

Vi vil sammen arbeide med å identifisere og overvinne eventuelle hindringer, overbevisninger og begrensninger som hindrer personen fra å nå sitt fulle potensial. Ved hjelp av NLP-teknikker kan vi endre disse hindringene og dyrke en positiv tankegang.

 

Trinn 4: Delmål og Handling

Vi vil sette konkrete delmål og utvikle handlingsplaner for å nå disse målene. Enten det handler om å forbedre musikalske ferdigheter, utvikle nye gamingteknikker eller øke personens selvtillit, vil vi jobbe trinn for trinn mot deres personlige vekst.

 

Trinn 5: Mål - Ønsket Situasjon

Sammen vil vi strebe etter å realisere den ønskede situasjonen, der personen kan navigere med selvtillit og selvstendighet gjennom livets utfordringer.

 

Gjennom dette NLP-livscoachingstrajektet kan personen oppleve en positiv endring og leve et liv som er i tråd med deres dypeste ønsker og mål.

 

 

Min NLP-livsveiledning er fleksibel og kan strekke seg over lengre tid,  med økter som finner sted én eller to ganger i uken. 

 

Hver økt tar 60 minutter.. Under disse øktene vil vi fokusere på personens interesser og lidenskaper, samtidig som vi integrerer NLP-teknikker for å hjelpe dem å vokse og blomstre i alle aspekter av livet.

Succesvolle tieners

 

25 Års Erfaring i å hjelpe Ungdom med Utfordringer

 

Med 25 års erfaring innen utvikling og implementering av strategier, hjelper jeg ungdommer med å få mer ut av livet.

 

Min ekspertise ligger i å støtte ungdommer som opplever ulike utfordringer. Min motivasjon for å hjelpe ungdommer kommer fra egen livserfaring og at jeg selv har opplevd hvor viktig det er å bli stimulert på riktig måte uten prestasjonspress. Glede og interesse er dermed den rette kanalen for å skape endring og transformasjon.

 

Jeg er en kvalifisert og erfaren NLP-traumeterapeut, NLP-coach/trener, Ericksoniansk hypnoseterapeut og stemme-/vokalcoach med sterk dedikasjon til personlig utvikling og velvære. Jeg har gjennomført omfattende opplæring i familiekonstellasjoner, systemisk arbeid og hypnoseterapi. I tillegg har jeg en sterk akademisk bakgrunn med studier i psykologi og diverse sertifiseringer innen sport og helse.

 

Jeg er medlem av NFCN, Norsk Forening for Coaching og NLP, og godkjent av Helfo som utøvende mental terapeut.

Min profesjonelle reise har lært meg å kombinere effektive metoder for å oppnå dype og varige endringer hos mine klienter. Jeg har mye empati og forståelse på grunn av egen livserfaring, og i min karriere har jeg jobbet med en mangfoldig gruppe mennesker, inkludert ungdommer med traumer, ADHD, ADD, autisme, Asperger-syndrom og andre mentale eller emosjonelle utfordringer. Disse erfaringene har styrket mine ferdigheter innen kommunikasjon og problemløsning.

 

Min coaching fokuserer på følgende mål:

 • God livskvalitet: Sikre en god livskvalitet.

 • Selvutvikling: Fremme mental og emosjonell utvikling.

 • Selvtillit: Bygge opp en sterk selvfølelse og selvtillit.

 • Selvinnsikt og aksept: Hjelpe barnet med å forstå og akseptere seg selv.

 • Fjerne frykt: Overvinne frykt, traumatiske opplevelser og begrensende overbevisninger.

 • Motivasjon: Oppmuntre til motivasjon for å finne sin plass i samfunnet.

 • Effektiv menneskekunnskap: Lære hvordan de kan omgås andre på en avslappet og effektiv måte.

 • Bygge en fremtid: Hjelpe med å bygge en ønsket fremtid.

 • Oppnå mål: Støtte i å nå viktige mål.

 • Effektiv kommunikasjon: Lære effektive kommunikasjonsteknikker.

 • Håndtere forventninger: Lære å håndtere forventninger og uforutsigbare hendelser.

 • Innsikt i mennesker og samfunn: Få innsikt i hvordan mennesker og samfunnet fungerer.

 • Ta gjerne kontakt for å finne ut hvordan mitt coachingprogram kan støtte barnet ditt i å overvinne utfordringer og nå personlige mål.

Tilbakemelding

"Før behandlingen drømte jeg om at Tina skulle få egen bolig, venner og jobb. Etter samarbeidet med Mental Terapi er drømmen i dag blitt en realitet.
Jeg anbefaler å jobbe med Christine på det sterkeste."

Mor til Tina med Autisme

Før jeg begynte å jobbe med Christine, slet sønnen min Jonas med alvorlig angst og kunne knapt kommunisere med andre. Takket være Christines tålmodighet og effektive teknikker har Jonas nå selvtilliten til å møte nye mennesker og delta i sosiale aktiviteter. Vi er Christine enormt takknemlige for hennes hjelp.

Faren til Jonas

Som forelder til et barn med ADHD er det ofte vanskelig å finne den rette balansen. Christine har hjulpet vår familie med å skape struktur og ro. Datteren min Marianne er nå mye lykkeligere og presterer bedre på skolen. Christines tilnærming er profesjonell og hjertelig.

Moren til Marianne

Christine har gjort en stor forskjell i livet til sønnen min Knut, som sliter med lærevansker. Takket være hennes coaching har han funnet nye måter å håndtere utfordringene sine på og presterer nå mye bedre. Jeg kan varmt anbefale Christines tjenester.

Faren til Knut

Tilbakemelding

Christine Sweet Terapeut .jpg

Kontakt meg

Meldingen er sendt!

bottom of page