top of page

Familiekonstellasjon

Hypnoterapi - Nevro Lingvistisk Programmering - Coaching - Stemme/Sangterapi

Tidligere livsreiser -Traumebehandling - Vekttap - Avhengighet - Relasjoner og mye mer

Hjernen din kan omprogrammeres

Forskning innen nevrovitenskap har vist at hjernen vår har evnen til å reprogrammere seg selv, en fenomen kjent som nevroplastisitet. Dette betyr at hjernen kan skape nye nevrale baner og forbindelser basert på erfaringer og læring, noe som gjør det mulig for enkeltpersoner å endre sine tanker, atferd og overbevisninger. Hypnoterapi og andre former for teknikker for mental programmering, som NLP (nevro-lingvistisk programmering), har vist seg å være effektive for å hjelpe enkeltpersoner med å reprogrammere sinnet sitt. 

Jeg behandler mennesker som sliter med:

· Posttraumatisk stresslidelse

· Seksuellt/fysisk/emosjonelt overgrep

· Fobier

· Angst

· Avhengighet

· Utbrenthet

· Kronisk depresjon

· Negativt selvbilde / lav selvtillit

· Sjalusi

· Forvirring

· Samlivsproblemer

· Ekstrem utmattelse

· Isolering fra mennesker

· Kontakt med følelsesregisteret

· Å delta i daglige aktiviteter

· Å opprettholde personlig hygiene

· Vrangforestillinger

· Høre stemmer

· Selvmordstanker

· Overfølsomhet

· Ubesluttsomhet

· Håpløshet

· Selvhat/selvforakt

· Sløvhet

· Selvskading

· Nervøsitet

· Som ikke kan gi slipp på.........

· Anoreksi, bulimi

· Problemer med kroppsbildet

· Sinne

· Mareritt

· Seksuell dysfunksjon

· Latskap

· Søvnforstyrrelser

· Grenseløshet

· Følelse av følelsesløshet, apatisk 

· Panikk anfall

· Hyperventilasjon

· Identitets krise

· og mye mer

Vrolijke vrouw
184x158.jpg

Velkommen til min nettside hvor du kan oppdage den utrolige kraften i hypnose og nevrolingvistisk programmering for å transformere livet ditt på måter du aldri trodde var mulig!

 

Jeg er begeistret for å tilby deg en rekke tjenester, fra å helbrede traumatiske opplevelser og overvinne fobier, til å oppnå vekttap og bedre prestasjonerDu kan forbedre forholdene dine, øke selvkjærlighet og selvtillit, og få bedre søvn!

Hvis du eller noen du kjenner er på autismespekteret, tilbyr jeg en unik tilnærming for å hjelpe deg med å håndtere og navigere utfordringene som kan følge med det. Med bruk av hypnose og NLP kan du oppnå et bedre og mer meningsfylt liv. 

KOMBINASJONEN AV HYPNOSE OG NEUROLINGVISTISK PROGRAMMERING

Løse problemer? Hvis det ikke hjelper å snakke om det, er det eneste alternativet å gjøre noe med det.

 

Hypnose kombinert med NLP er et kraftig verktøy som kan hjelpe enkeltpersoner med å overvinne traumer, fobier og andre emosjonelle og mentale hindringer som hindrer dem fra å leve sitt beste liv. Ved hjelp av guidede bilder, dyp avspenningsteknikker og positive bekreftelser kan hypnose hjelpe deg med å få tilgang til ditt underbevisste sinn og omprogrammere negative tanke- og adferdsmønstre.

 

En spesielt kraftig anvendelse av hypnose er å hjelpe enkeltpersoner med å reise tilbake til tidligere liv, noe som kan låse opp dype innsikter og forbindelser med tidligere erfaringer som kan påvirke deres nåværende liv. Denne teknikken, kjent som regresjon til tidligere liv, kan gi verdifulle innsikter i tidligere traumer, relasjoner og adferdsmønstre, noe som gir enkeltpersoner en dypere forståelse av deres nåværende situasjon og mulighet til å gå videre med fornyet målrettethet og klarhet.

 

Hvis du er interessert i å utforske den transformative kraften til hypnose og regresjon til tidligere liv, inviterer jeg deg til å avtale en time og oppleve hvordan disse teknikkene kan hjelpe deg med å helbrede, vokse og blomstre på alle områder av livet ditt. Enten du sliter med vekttap, forholdsproblemer, angst eller bare ønsker å fordype forbindelsen din med deg selv og verden rundt deg, kan hypnose og NLP hjelpe deg med å realisere ditt fulle potensiale og leve ditt beste liv.

Ontspannen met muziek

MINE TJENESTER

Hypnoterapi 
 1,5 timer kr 1200 

Stemme/Sangterapi
1,5 timer kr 1200

NLP Coaching
1 time kr 800

NLP Privat Utdanning

 

Traumebehandling

I min praksis har jeg jobbet med mange mennesker som har jobbet mye med sine traumer, men alikevel blitt sittende fast i helbredelsesprosessen fordi de fremdeles er dissosiert. Dissosiasjon er en overlevelsesmekanisme. Å bringe tilbake disse dissosierte delene av en person med en ny tro på seg selv, er nøkkelen til fullstendig helbredelse av den personen.

Hynose-NLP traumebehandling er bruken av hypnose teknikker kombinert med neuro-lingvistiske programmeringsteknikker. Det er en rask og effektiv behandlingsmetode som virker veldig bra når man jobber med blandt annet. Posttraumatisk stresslidelse (PTSD) og der hovedsaken er å integrere det en person har mistet av seg selv under og etter en traumatisk opplevelse. Under behandling kan skjulte traumatiske hendelser, ofte glemte barndomsopplevelser, komme fram fra underbevisstheten, og med denne metoden fjerner jeg de negative effektene av disse opplevelsene og legger opp til å få varige positive resultater.
Buiten genieten

Planlegg ditt gratis møte.

Christine Sweet Terapeut .jpg
bottom of page