top of page
Blije reiziger

Stemme/Sangterapi

Stemmen som sjelens speil

Forvis dine "demoner" med stemme- eller sangterapi!

 

Stemmen kan brukes til å skape en dypere og tettere forbindelse med oss selv og verden. Det er den raskeste metoden som kan brukes til å skjære gjennom lagene som du har bygd rundt din kjerne. Du vil møte din fantastiske sanne selv.

Stemme- eller sangterapi?

Du trenger ikke å være en god sanger for å bruke sangterapi. Hvis du ikke vil synge, kan vi bruke et dikt. Vi tar en sang eller et dikt etter eget valg som uttrykker situasjonen din, og vi begynner derfra. Denne måten å jobbe på har vist seg å være svært vellykket, og min metode er publisert i det nasjonale NLP-magasinet "Inzicht", "Stemmen som et speil av sjelen".

Hvem kan ha nytte av det?

Stemme- og sangterapi kan være gunstig for personer som lider av en av følgende tilstander:

Psykisk / seksuelt misbruk, angst, traumer, depresjon, sinne, sorg, sorg (som ikke går over), følelsesmessig nummenhet, hvis du hører stemmer, ukontrollerbart gråt, identitetsproblemer, skam, skyldfølelse og mye mer. Dette kan også være en tilleggsbehandling for personer som rehabiliterer på grunn av forskjellige sykdommer.

Hvor lenge kan terapien vare?

Stemme- og sangterapi varer vanligvis fra 2 til maksimalt 5 økter.

Ta kontakt med meg her hvis du har spørsmål.

Kontakt meg her hvis du har spørsmål.

Anmeldelser

Jeg har hatt tre økter med Christine, og jeg er overrasket over hvor raskt prosessen gikk. Etter den første økten hadde  synet på mitt liv endret seg. Hjelpen var den innsikten jeg fikk om min posisjon og rolle Jeg  automatisk hadde tatt på meg i familien. Gjennom sang fant jeg ut hvordan jeg så meg selv og hvordan jeg virkelig følte meg selv, fordi jeg ikke kunne skjule meg mens jeg sang. Det føles nakent, og som Christine sier "du står i din egen sannhet".

 

Jeg har utført flere forskjellige typer terapi før, men ingenting kom så nær som dette. Nå vet jeg hvem jeg er igjen og hva jeg vil i livet.

Så tusen takk Christine, jeg er endelig levende og lykkelig igjen.

Thomas :-)

 

Avtal en gratis samtale på 20 minutter.

Christine Sweet Terapeut .jpg
bottom of page