top of page
3296279412_17ba8efcc9_o_edited.jpg

Mind Yoga

Balanser dine følelser
din kropp og ditt sinn

 

Hva er Mind Yoga?

Omega Transcendental Meditation er den unike kombinasjonen av de beste avslapningsteknikkene som 'The Wim Hof ​​pustemetode', 'The Heart-Brain Coherence method', Transcendental Meditation og de mest effektive NLP (neuro linquistic programmering) teknikkene for å sikre at de dype helbredende effektene for kropp og sinn varer over lengre tid.

Er Mind Yoga for meg?

 

Stress er ødeleggende for vår helse, glede, kreativitet og vår egen produktivitet. Når noe farlig skjer eller når vi er stresset, går kroppen inn i en "fight-flight" respons. Stresshormoner pumpes deretter ut, blodtrykket stiger, pulsen øker og blod ledes bort fra de indre organer til musklene. Funksjoner som fordøyelse og immunsystem er slått av slik at hele kroppen kan bruke energi på å holde deg i live. Når du er trygg og den stressende situasjonen er over, vil en velfungerende kropp resettes og kroppsfunksjoner normaliseres.

 

Dessverre blir mange av oss sittende fast i denne "fight-flight" tilstanden. Dette er spesielt ille for de som sliter med kroniske helseproblemer, ettersom disse problemene i seg selv er en stressfaktor og forsterker en ond sirkel.

 

Tegn på at du er låst inne i "fight-flight tilstand" kan være søvnproblemer, angst, problemer med blodsukker (selv med et godt kontrollert kosthold), seksuelle problemer, gastrointestinale problemer (lekkasje / tarm), tretthet, "brain fog", at du blir raskt syk og kronisk smerte.

 

Fordelene og effektene av Transcendental Meditasjon i Mind Yoga

Transcendental meditasjon beroliger sinnet slik at du opplever det roligste og fredeligste området i din bevissthet. Hundrevis av publiserte studier viser at under transcendental meditasjon når sinnet et nivå av ro og avslapning som i mange tilfeller er enda dypere enn når du sover (Theta-nivå), det lar deg frigjøre spenning og angst og stimulere den selvhelbredende mekanismen til kroppen din blir aktivert, som fører til:

-Stressreduksjon

-Forbedret hjernefunksjon

-Bedre helse / styrket immunitet

-Reduserer PTSD, angst og depresjon

-Reduserer utbrenthet

-Bedre søvn

-Bedre læring

-Sterkere utøvende funksjoner, for eksempel mer målrettet tenkning og langsiktig beslutningstaking

 

Hvordan fungerer Mind Yoga på nettet?

Øktens varighet er 1 time på Zoom

Du ligger eller sitter i en behagelig posisjon på et sted der du ikke kan bli forstyrret.

Du trenger en hodetelefon.

Jeg guider deg gjennom de forskjellige delene av Mind Yoga.

 

La oss møtes!

Planlegg ditt gratis møte på 20 minutter. La oss bli kjent og se hva jeg kan gjøre for deg.

Christine Sweet Terapeut .jpg
bottom of page