top of page
Happy mind make over

MIND MAKEOVER
PROGRAMMET

Fra Sju Dager med Dårlig Følelse
til Sju Dager med
God Følelse

Velkommen til Mental Terapi!

 

Fra syv dager i uken med å føle seg dårlig til syv dager i uken med å føle seg bra

Er du lei av å føle deg dårlig dag etter dag? Med Mind Makeover er det mulig å gå fra syv dager i uken med å føle seg dårlig til syv dager i uken med å føle seg bra. Denne helhetlige tilnærmingen kombinerer forskjellige teknikker og metodikker for en dyptgående og varig forandring i livet ditt.

 

Min Tilnærming

Det å bruke kun én metode kan ha begrensninger. Derfor tilbyr Mental Terapi en allsidig tilnærming med en kombinasjon av behandlinger. Dette gir en bedre sjanse for suksess, fordi vi kan takle forskjellige aspekter av livet ditt og anvende en helhetlig tilnærming.

 

Mine Behandlinger

Mitt ultimate Mind Makeover Program (MMP) er satt sammen av de mest effektive teknikkene for å hjelpe deg med å nå dine mål. Dette programmet dekker alle områder i livet ditt, har en rask og effektiv virkning, og blir tilpasset din unike historie. Programmet består av:

 • Gratis konsultasjon: En omfattende innledning for å forstå din situasjon og dine mål.

 • 2x Chain of Pain-terapi: Hjelper deg med å bryte ned emosjonelle blokkeringer og gamle mønstre, og etterlate fortiden for godt.

 • 1x Stemme- eller sangterapi: Den raske metoden for å bryte gjennom dine oppbygde murer og komme i kontakt med ditt sanne jeg.

 • 1x Voice Dialogue: Gir deg innsikt i de forskjellige delene av din personlighet.

 • 2x NLP Hypnoterapi: Arbeider direkte med ditt underbevissthet for å realisere dyptgående forandringer.

 • 1x NLP Coaching: Støtter deg i å nå dine mål med effektive strategier.

 • 1x Familiekonstellasjon en-til-en: Hjelper deg med å forstå og helbrede relasjoner og familiemønstre.

 • 2x Traumebehandling: Fjerner virkningen og effektene av gamle traumer.

 

Start Din Reise Mot Velvære

Er du klar til å ta steget mot et liv fylt med positivitet og velvære? Ta kontakt i dag for en gratis konsultasjon og oppdag hvordan Mind Makeover Programmet kan hjelpe deg.

 

Pris og Fordeler med Behandlingene

 

En Komplett Behandlingspakke med Rabatt

Mental Terapi forstår at investering i ditt velvære er et viktig steg. Derfor tilbyr jeg en komplett behandlingspakke slik at du kan dra full nytte av min helhetlige tilnærming og mine ulike teknikker. Ved å velge denne pakken, mottar du ikke bare omfattende omsorg, men også en betydelig rabatt.

 

Spesialtilbud: Spar på Dine Behandlinger

Normalt koster en enkelt økt på 1,5 time kr 1200, noe som betyr at 10 økter ville koste deg kr 12.000. Med dette spesialtilbudet betaler du imidlertid kun kr 10.000  for 10 økter. Dette betyr en rabatt på kr 2000 og delbetaling er mulig.

 

Hva Du Får:

 • 10 Behandlingsøkter: En blanding av de mest effektive teknikkene som Chain of Pain-terapi, Stemme- eller Sangterapi, Voice Dialogue, NLP Hypnoterapi, NLP Coaching, Familiekonstellasjon 1-til-1 og Traumebehandling.

 • Gratis Konsultasjon: En omfattende innledning for å forstå din situasjon og dine mål, og for å utarbeide en personlig behandlingsplan.

 • Helhetlig Tilnærming: En allsidig kombinasjon av behandlinger som tar sikte på å håndtere forskjellige aspekter av livet ditt, slik at du kan oppnå en dyptgående og varig forandring.

 

Hvorfor Velge denne Pakken?

 • Kostnadsbesparelse: Spar kr 2000 ved å velge denne komplette pakken i stedet for enkeltøkter.

 • Sammenhengende Behandling: Dra nytte av en integrert tilnærming som adresserer alle dine behov og gir deg en klar og strukturert vei mot velvære.

 • Resultatorientert: Denne kombinasjonen av velprøvde metoder og teknikker sikrer at du raskere og mer effektivt oppnår resultater.

 

Start i Dag!

Invester i deg selv og din fremtid ved å benytte deg av min spesielle behandlingspakke. Ta kontakt i dag for en gratis konsultasjon og oppdag hvordan Mind Makeover Programmet kan hjelpe deg med å transformere livet ditt.

Avtal en gratis samtale på 20 minutter.

Christine Sweet Terapeut .jpg
bottom of page